L i f e     C o a c h i n g !

Šta je life coaching?

Život nam postaje sve komplikovaniji, sve više činjenica moramo da obradimo, da bi ostali na površini. Nije lako održati stabilnost porodice, visok kvalitet života, uskladiti različite potrebe članova porodice i kolega, obezbediti materijalnu egzistenciju, zadovoljavajući ljubavni život, biti dobar roditelj i uspešan model deci. Nekim ljudima to uspeva veoma lako, neki se izgube delimično, neki u potpunosti.

 Šta razlikuje jedne od drugih,  koje su veštine, znanja, mentalni procesi primarni i kako ih naučiti i primeniti u svakodnevnom životu? To su sve pitanja kojima se bavi "Životni Trener".

Dobar i obučen trener za život je najobjektivnije merilo koje možete naći. Porodica i prijatelji vam žele najbolje, ali nisu često iskreni, jer ne žele da vas povrede. Od trenera ćete dobiti najiskreniju sliku i čistu predstavu o sebi,  svojoj budućnosti i ličnim granicama dometa.

 

Krajni cilj Life Coaching je učenje funkcionalnih oblika razmišljanja, emocionalnog reagovanja tj.  jeste  život,  ispunjen smislom. 

 

Coaching je širok pojam, ali da bi stekli jasniju sliku, navodimo Vam uspešme primere delovanja:

- Otpuštanje stresa
- Nezadovoljstvo poslom i karijerom
- Punjenje energijom
- Nedostatak energije za novi početak
- Razvijanje talenata i sposobnosti
- Povećanje samopouzdanja
- Postizanje uspeha u životu
 -Upravljanje vremenom (nedostatak organizovanja)
- Poboljšanje lične financijske situacije
- Poboljšanje sportskih rezultata
- Povećanje motivacije
- Postizanje poslovnog uspeha
-
Poboljšanje učenja, koncentracije i pamćenja
- Samoozdravljenje....

 

Za hipnozu nema granica, jedino je ograničena maštom hipnoztizera...Imajte poverenja u sopstvene nesvesne rezerve, dajte sami sebi željene sugestije i ne dopustite sumnji da vas koči. Podsvest vas neće ostaviti na cedilu.